Soul Body Fusion® Healing

sbf banner international

 

 

 

Kosten:

Pakket van 3 sessies: € 150,-
Losse sessie : € 60,- 

Een sessie duurt tussen de 45 en 60 minuten. Het is geadviseerd om minimaal 3 sessies te nemen om de zielenergie meer te verankeren in het lichaam.

Soul Body Fusion® is een bijzondere healingstechniek die oorspronkelijk ontwikkeld is door J. Crowley uit de V.S. Met deze healingstechniek wordt de energie van je Hogere Zelf (vaak “Ziel”genoemd) meer verbonden met het lichaam. Dat zorgt voor veel positieve veranderingen in je leven. Doordat het trillingsniveau van je Hoger Bewustzijn hoger is dan je lichaam, geeft  het positieve veranderingen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het Licht van je ziel? Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we zijn vaak niet bij machte om haar hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leiden ons leven met ons licht half aan. Het gebeurt vaak dat de frequenties van ziel en lichaam niet op elkaar afgestemd zijn door de trauma’s van het leven, misbruik en teleurstellingen. Dit kan ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen benemen.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Goddelijk Licht volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….

Een aantal mogelijke effecten na de SBF sessies:

– Snelle spirituele groei
– Meer energie
– Meer zelfvertrouwen
– Blijer
– Gelukkiger
– Meer in je kracht staan
– Gezonder
– Paranormale gaven worden sterker of ontwaken
– Beter grenzen aan kunnen geven
– Helemaal in je lichaam zijn
– Kosmisch geaard zijn
– Geactiveerd hartchakra

 

Links:

http://www.urpichai.nl/

http://soulbodyfusion.nl/

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*